Voor Wie Is SportManipulatie Bedoeld? – Manuele Therapie Training Voor Fysiotherapeuten en SportMasseurs

Voor alle (Sport)Masseurs, Sportverzorgers, Fysiotherapeuten en Studenten Fysiotherapie.

Alle therapeuten die hun praktijk naar de next level willen brengen met deze handvaardigheden!

Dit is een hands-on stap-voor-stap geïnstrueerde training voor veilige en effectieve SportManipulaties van wervelkolom, bekken en gewrichten.

Learning By Doing!

SportManipulaties zijn essentieel voor een vrije wervelkolom en gewrichten. Bij blokkade hiervan ontstaan er hardnekkige of recidiverende spierknopen/spierspanning. SportManipulatie is ook waardevol voor verbeterde sportprestaties, sneller herstel en betere preventie van blessures.

SportManipulatie Manuele Therapie is essentieel voor elke fysiotherapeut. Veel klachten van het bewegingsapparaat bijvoorbeeld nek- en rugklachten maar ook triggerpoints, tendinopathieën, uitstralende pijn en paresthesieën hebben vaak hun oorzaak in fixaties van de wervelkolom en gewrichten. In de klassieke Fysiotherapie wordt deze belangrijke oorzaak vaak over het hoofd gezien en dus niet optimaal behandeld.

Deskundige manipulaties van deze fixaties geven een mechanisch en neurofysiologisch reset. Dit geeft meer mobiliteit en neurofysiologische effecten zoals spierontspanning, pijndemping en verminderde zenuwirritatie. Deze behandelstap is noodzakelijk als voorbereiding om jouw (fysio)therapie zoals oefentherapie, dry-needling en massagetechniek veel effectiever te maken.

Door de onderliggende fixatie van de wervelkolom of gewricht weg te nemen heb je dramatisch sneller en beter resultaat. Dit is hoe de Professionals Manuele Therapie in de praktijk gebruiken!

Daarom moet elke fysiotherapeut/sportmasseur die dagelijks MSK-klachten behandelt, al dan niet preventief, en daar expert in wil zijn op een professionele manier manipulaties kunnen toepassen. Wij bieden de snelste, meest praktisch en professionele Manuele Therapie Training van Nederland. Voor Professionals, Door Professionals. Je wordt een echte Expert in manipulaties door SportManipulatie!

Laat dit een wake-up call zijn! Voor succes in dit beroep anno 2020 moet je deze gespecialiseerde skills in huis hebben!
Can You Do It?

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH