Artmetjurgensen

Arthur Mulder P.T. - D.C.

Arthur Mulder werkt al 35 jaar als fysiotherapeut / chiropractor in een succesvolle eigen praktijk in Rotterdam. In zijn carrière zijn top-tennissers op het ABN tornooi, artiesten in de Ahoy, professionele voetballers o.a. van Feyenoord, MMA-vechters, bodybuilders maar ook legio amateur-sporters behandeld.
Het idee van deze training was geboren uit de observatie dat al deze sporters een geweldige behoefde hadden aan zijn vak en dat deze vaardigheden heel moeilijk te vinden was voor de sporter!
In de SportManipulatie training heeft Arthur zijn kunde en ervaring gebundeld om van een sportmasseur een SportManipulatie expert te maken!
17626459_1158919770884650_8485828911669122258_n

Björn Mulder M.D.

Björn werkt als arts orthopedische geneeskunde in eigen praktijk te Rotterdam en Dordrecht en deelt de passie om voor sportmensen te zorgen. Björn werkt als consulent voor o.a. Feyenoord en ziet dat de behoeftes van de topsporter niet verschillen van die van de amateursporter.
Björn heeft veel post-graduate trainingen gedaan in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland in chiropractie.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH